top of page
hands-20333.jpg

TULE MUKAAN

Autetaan yhdessä!

Totuus on, että sota jatkuu ja avun tarve on entistä suurempi, sillä uhrit ovat olleet järkyttävissä olosuhteissa jo pitkään. Aika on monessa asiassa meitä vastaan. Kaikki apu on tervetullutta ja tarjoa apua rohkeasti, sillä sitä ei voi olla liikaa! Jokaisella on oikeus vapauteen ja koskemattomuuteen.

Voit auttaa ja pelastaa ihmishenkiä monin eri tavoin esimerkiksi:

  • Tuotelahjoituksina (voimme keskustella tarpeellisista tuotteista yhdessä)

  • Ostamalla tukituotteita, joita myymme eri tapahtumissa 

  • Lahjoittamalla pienkeräykseen (joka mahdollistaa toimintamme jatkuvuuden kattamalla kuljetuksistamme syntyneitä välttämättömiä kustannuksia. Taloudellinen tuki on tärkeää, sillä se mahdollistaa myös sellaisten tuotteiden hankinnan, joita kaivataan kiperästi esimerkiksi seksuaalisten sotarikosten uhreille ja haavoittuneille välittömään ensihätään. Erityisesti ruoasta, koulutuskäyttöön liittyvistä tarvikkeista sekä ensiapu- ja armeijatarvikkeista on järkyttävä pula ja saatavuus on vaikeaa paikoitellen monessa maassa).

  • Tarjoamalla mahdollisuutta pieneen keräyspisteeseen erityisesti pääkaupunkiseudun alueella

  • Tukemalla kuljetuksiamme ajoneuvokalustolla

  • Oman osaamisesi tarjoamisella esimerkiksi kuljettajaksi, tulkiksi, terveydenhuollonammattilaiseksi

Jo tiedon jakaminen on ensiarvoisen tärkeää!

Haluamme vahvistaa ja rakentaa yhteistyötä jatkuvasti ja keskustelemme mielellämme kanssasi jos vaikka haluat olla mukana toiminnassa enemmänkin. Ilman yksityisiä henkilöitä, yrityksiä, viranomaisia ja paikallisia yhdistyksiä toiminta ei ole mahdollista, joten autetaan yhdessä! Otamme kaiken avun kiitollisena vastaan.

Autetaan yhdessä

Pyydämme ottamaan yhteyttä:

auta@konkreettistaapua.fi

+358 40 634 2266

TUOTELAHJOITUKSET

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.​

Erityisesti ruoasta, koulutuskäyttöön liittyvistä tarvikkeista sekä ensiapu- ja armeijatarvikkeista on järkyttävä pula ja saatavuus on vaikeaa paikoitellen monessa maassa.

TUE KULJETUKSIA

Kuljetamme hätäapua säännöllisesti Ukrainaan ja ajoneuvokalustoa sekä kuljettajia tarvitaan jatkuvasti. Kuljetamme paljon tuotteita myös Suomessa varastollemme, joten apua myös Suomessa tarvitaan paljon. Mikäli yritykselläsi tai sinulla yksityisesti olisi mahdollisuus tarjota kalustoa näille matkoille tai olet vapaaehtoinen lähtemään myös kuljetuksiin mukaan, otathan meihin yhteyttä!

LAHJOITA PIENKERÄYKSEEN

Lahjoitukset ovat äärettömän tärkeitä turvataksemme toimintamme jatkuvuuden kattamalla kuljetuksistamme syntyneitä välttämättömiä kustannuksia. Taloudellinen tuki on tärkeää, sillä se mahdollistaa myös sellaisten tuotteiden hankinnan, joita kaivataan kiperästi esimerkiksi sotilaiden koulutuksiin, seksuaalisten sotarikosten uhreille ja haavoittuneille välittömään ensihätään. Konkreettista apua ry:lle voit lahjoittaa luotettavasti niin tilisiirtona kuin Mobile Pay:n kautta. Lue lisää kohdasta lahjoita.

PIENKERÄYSPISTEET

Olisiko sinulla mahdollisuutta tarjota pieni keräyspiste? Tällä hetkellä keräyspisteemme keskittyvät pääkaupunkiseudun alueelle mutta keskustelemme mielelämme myös mahdollisuuksista eri puolilla Suomea. Ota yhteyttä! Lisätietoa keräyspisteistämme voit lukea.

TUKITUOTTEET

Yhdistyksellämme on myynnissä erilaisia tukituotteita, kuten avun kynttilät, auta sydämellä kaulakorut ja olen koskematon korvakorut. Myymme näitä ensisijaisesti erilaisissa tapahtumissa. Mikäli yrityksesi olisi kiinnostunut ottamaan tuotteita myyntiin tai haluaisit yksityishenkilönä ostaa tukituotteen niin otathan yhteyttä!

OSALLISTU

Vahvistetaan ammattitaitoista toimintaamme ja tule mukaan esimerkiksi kuljettajaksi, tulkiksi, terveydenhuollonammattilaiseksi! Apua ei voi olla liikaa ja mukaan tarvitaan paljon erilaista osaamista. Jo tiedon jakaminen on ensiarvoisen tärkeää! Ota yhteyttä rohkeasti!

bottom of page