top of page

AUTA SYDÄMELLÄ

Totuus on, että sota jatkuu ja avun tarve on entistä suurempi, sillä uhrit ovat olleet järkyttävissä olosuhteissa jo pitkään. Aika on monessa asiassa meitä vastaan. Kaikki apu on tervetullutta ja tarjoa apua rohkeasti, sillä sitä ei voi olla liikaa! Jokaisella on oikeus vapauteen ja koskemattomuuteen.

Voit auttaa ja pelastaa ihmishenkiä monin eri tavoin esimerkiksi:

  • Tuotelahjoituksina (voimme keskustella tarpeellisista tuotteista yhdessä)

  • Ostamalla tukituotteita, joita myymme eri tapahtumissa 

  • Lahjoittamalla pienkeräykseen (joka mahdollistaa toimintamme jatkuvuuden kattamalla kuljetuksistamme syntyneitä välttämättömiä kustannuksia. Taloudellinen tuki on tärkeää, sillä se mahdollistaa myös sellaisten tuotteiden hankinnan, joita kaivataan kiperästi esimerkiksi seksuaalisten sotarikosten uhreille ja haavoittuneille välittömään ensihätään. Erityisesti ruoasta, koulutuskäyttöön liittyvistä tarvikkeista sekä ensiapu- ja armeijatarvikkeista on järkyttävä pula ja saatavuus on vaikeaa paikoitellen monessa maassa).

  • Tarjoamalla mahdollisuutta pieneen keräyspisteeseen erityisesti pääkaupunkiseudun alueella

  • Tukemalla kuljetuksiamme ajoneuvokalustolla

  • Oman osaamisesi tarjoamisella esimerkiksi kuljettajaksi, tulkiksi, terveydenhuollonammattilaiseksi

Jo tiedon jakaminen on ensiarvoisen tärkeää! 

Haluamme vahvistaa ja rakentaa yhteistyötä jatkuvasti ja keskustelemme mielellämme kanssasi jos vaikka haluat olla mukana toiminnassa enemmänkin. Ilman yksityisiä henkilöitä, yrityksiä, viranomaisia ja paikallisia yhdistyksiä toiminta ei ole mahdollista, joten autetaan yhdessä! Otamme kaiken avun kiitollisena vastaan.

Autetaan yhdessä

Pyydämme ottamaan yhteyttä:

auta@konkreettistaapua.fi

+358 40 634 2266

LAHJOITA TARVIKKEITA

Jos sinulta löytyy jo ruokaa, tarvikkeita tms. joita voit lahjoittaa, voit tuoda ne meidän keräyspisteisiimme Helsinkiin, Espooseen tai Vantaalle. 

Voit myös tehdä verkkokauppatilauksen suoraan meidän varastolle. 

Osoitteet ja lisätiedot voit kysyä auta@konkreettistaapua.fi tai soittamalla

+358 40 634 2266

TULE MUKAAN

Vahvistetaan ammattitaitoista toimintaamme ja tule mukaan esimerkiksi kuljettajaksi, tulkiksi tai terveydenhuollon ammattilaiseksi! Apua ei voi olla liikaa ja mukaan tarvitaan paljon erilaista osaamista. Ota yhteyttä rohkeasti!

KIITOS AVUSTASI!
bottom of page